Bestuur

services-img1

Arjen Kamphuis

Arjen Kamphuis werkte in de vorige eeuw als IT-architect voor IBM. Van 2002 tot 2010 adviseerde hij diverse Europese nationale overheden over IT-strategie, opensource en open standaarden.

Sinds 2006 werkt hij aan informatiebeveiligings vraagstukken. Arjens werk bestrijkt het hele spectrum van security-awareness tot het tegengaan van geavanceerde spionage gericht tegen bedrijven, journalisten en overheden.

services-img1

Jos Weyers

Jos Weyers (@josweyers) is wereldrecordhouder in sleutelimpressie (een vorm van sleutelhacken) en in die hoedanigheid veelvuldig betrokken bij hackerevents in diverse landen. Sleutelfiguur binnen de hackerspace in Arnhem, Hack42 en vice voorzitter van ToooL.nl. Organisator van Lockcon. Binnen de scene in het buitenland bekend als “die Nederlander met die kilt”.

Featured in the New York Times, gekozen tot #2 in de categorie “Hackers en Security” in the Nerd101-lijst van VrijNederland juni 2015.

services-img1

Bart van den Hoven

Bart is architect met een brede (inter-)nationale ervaring in het ontwerpen en transformeren van gebouwen, variërend van publieke gebouwen tot tijdelijke en kleinschalige woonconcepten. Zijn werk kenmerkt zich door een sterke contextuele component, sterk concept en hoogwaardige detaillering, die samen een activerende omgeving voor de gebruikers ervan creëren. Door actief samenwerkingen buiten zijn discipline op te zoeken worden onverwachte antwoorden gevonden op complexe architectonische vraagstukken.

services-img1

Hielke Jan van der Leij

Als vastgoedondernemer op het sociale vlak innoveert hij binnen zijn vastgoedprojecten met vormen van samenwerking.

Voorbeelden hiervan zijn een nieuwe vorm van (leegstands)beheer met de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, vernieuwende vormen van projectfinanciering en het idee dat functies een waarde moeten hebben en niet het vastgoed dat hieraan ondersteunend is.

services-img1

Martijn van Beelen

Ondernemer op het gebied van communicatie, online en offline, met een voorliefde voor de sociale aspecten van het ondernemerschap.

Tijdens zijn carrière heeft Martijn een uitgebreid netwerk opgebouwd met veel kennis van sociale initiatieven en duurzaam ondernemen. Met zijn ervaring met on- en offline communicatie heeft hij de capaciteit om ideeën en concepten inzichtelijk en toegankelijk te maken.